Wij zijn Raymond Hemstra en Arno van Hiel, neven en werkpartners voor het leven.

Nadat wij beiden ons diploma ‘Elektromonteur’ op zak hadden zijn we begonnen in de bouwmarkt, de volgende stap was als monteur in de elektrotechniek. Daarna zijn we samen de uitdaging aangegaan als militair bij de Luchtmacht. Tot de techniek weer begon te kriebelen en we samen aan de slag zijn gegaan in de installatietechniek op retail projecten door heel Nederland. Hier ontstond het idee om ons te gaan verdiepen in duurzame techniek.  

Zonne-energie trok ons het meeste aan. Om de juiste kennis en vaardigheden te verkrijgen hebben wij ons gecertificeerd als erkend zonnestroom-specialist en onze vakdisciplines behaald bij BDA dak- en gevelopleidingen.

In eerste instantie zijn we aan de slag gegaan voor opdrachtgever Guidion waar we zonnepanelen hebben geplaatst voor Zelfstroom en Hallo stroom. Hier hebben we onze ervaring in de installatie techniek en onze behaalde vakdisciplines toegepast in het werkveld. We kwamen als snel tot de conclusie dat we hier erg goed in zijn! Zo kwam er voor ons, na een fijne tijd en een hoop mooie installaties, het moment om de volgende stap te nemen. 

Met Hemstra duurzaamenergiebeheer, kunnen wij onze klanten de beste service bieden met de visie waar wij volledig achter staan. Dit betekent dat u als klant recht heeft op de beste producten via een betrouwbare leverancier. Een goede garantie via garantiefonds ZonZeker. Een realistische opbrengstberekening met de geavanceerde software van Solar Monkey. En een permanente monitoring door Zongarant. 

Raymond Hemstra.

Arno van Hiel.